×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 367

El desmuntatge de la plataforma del Miracle es retarda mig any, com a mínim

El desmuntatge de la plataforma de la platja del Miracle de Tarragona haurà d'esperar. En un primer moment, els terminis apuntaven a finals d'enguany, però la nova data marcada és el segon semestre de l'any vinent. Per tant, hi haurà, com a mínim, mig any de retard. Tot plegat perquè es preveia que el projecte estigués llest a la primera meitat d'aquest 2023, però no ha estat així, perquè s'ha entregat a l'Ajuntament fa relativament poc.

Amb tot, i malgrat el canvi de color del consistori, el compromís es manté intacte. El govern municipal socialista continua endavant amb la determinació de l'anterior executiu liderat per Esquerra Republicana i amb la CUP a la regidoria de Medi Ambient. Així, el govern previ va posar sobre la taula la renaturalització de l'espai després d'enretirar la plataforma. L'executiu socialista treballa ara en aquest aspecte.

AMB NEXT GENERATION

Aquesta setmana s'ha licitat l'ampliació del carril bici marítim que, precisament, passa per la platja del Miracle. La construcció d'aquesta via segregada serà anterior al desmuntatge de la plataforma i, a priori, hauran de ser compatibles. El desmuntatge de la malmesa estructura de formigó rondarà el mig milió d'euros i estarà finançat pels fons Next Generation.