Quin Nàstic veurem davant el Barça Atlètic?

Continuarà intentant portar la batuta o esperarà per sortir a la contra? Davant el Barça Atlètic el Nàstic jugarà contra un dels rivals de 1a Federació que més possessió de pilota aglutina i haurà de buscar com fer-li mal. Els grana, i més al Nou Estadi, seran un equip reconeixible amb les mateixes senyes d'identitat que hem vist fins ara. Caldrà veure si per adaptar-se hi haurà canvis a l'11 titular després d'haver repetit alineació en les dues primeres jornades. El tècnic Dani Vidal, en la roda de premsa prèvia al partit, ha assegurat que "és molt probable". 

En una categoria tan igualada, l'eficàcia de cara porteria és clau. El Nàstic ha anotat dos gols en dos partits, però ha tingut ocasions clares per fer-ne més. De moment, "zero preocupacions" per a Vidal

Sobre la possibilitat que els filials es reforcin amb jugadors que estan en dinàmica d'equips de Primera Divisió, el tècnic no es resigna. Rafa Márquez podria comptar amb Fermín LópezAquest estiu el Barça Atlètic s'ha gastat amb fitxatges 4,5 milions d'euros, una xifra més alta que tot el pressupost del Nàstic. El partit entre els tarragonins i el filial blaugrana arrencarà diumenge a dos quarts de vuit del vespre al Nou Estadi.