El monstruós operatiu logístic de La Vuelta transforma Tarragona

Tarragona ja s'ha transformat per rebre La Vuelta a España. L'arribada de la quarta etapa de la cursa ciclista ha capgirat la ciutat cap per avall davant la monstruosa operativa logística. Més de 2.000 persones i més d'un centenar de vehicles treballen a tota màquina des de primera hora del matí per deixar a punt el recorregut. Els ciclistes entraran per l'avinguda d'Andorra i passaran per la plaça Imperial, Rambla Nova, Font del Centenari, Pau Casals, Estanislau Figueras i Rambla Vella.

El final d'etapa serà un sprint en pujada, al passeig de Sant Antoni, amb la meta a tocar d'un marc incomparable com la Muralla. A l'entorn de la Diputació s'hi han ubicat les estructures més importants, com el control de meta o el podi. La Diputació s'ha transformat en la sala de premsa.

MOBILITAT INCÒMODE

El muntatge de tota la infraestructura pràcticament ha aturat mitja ciutat des d'aquest matí. Múltiples talls viaris complicaran la mobilitat durant tot el dia. Des de l'Ajuntament són conscients de les incomoditats, però ressalten la sort que tenen els tarragonins de poder viure en primera persona un esdeveniment esportiu de nivell internacionalEl consistori calcula que el retorn directe del pas de La Vuelta per Tarragona serà de 325.000 euros.