El Nàstic evoluciona favorablement

Continuen les bones sensacions a can Nàstic. En el segon partit de pretemporada els grana van superar per un gol a zero al Saragossa, un equip de segona divisió que, això sí, va saltar al Nou Estadi amb un onze poc reconeixible amb molts jugadors suplents i del planter. El més important, però va ser tornar a veure un equip amb les idees clares. El conjunt de Dani Vidal avança amb bon peu. La pressió alta i la velocitat de circulació de pilota són ja l'ADN del Nàstic de la temporada 2023-2024.

Així els tarragonins van dominar els primers 45 minuts de principi a fi i van gaudir de nombroses arribades a l'àrea contrària. El marcador, però no es va moure fins al 36 de partit quan Pablo Fernández es va estrenar com a golejador. El davanter va aprofitar una gran jugada individual de Joan Oriol per enviar la pilota al fons de la xarxa amb una bona rematada. Abans, el mateix davanter ja havia avisat amb un gran xut que s'havia estavellat al travesser.

A la represa, el Saragossa amb els canvis es va anar trobant a poc a poc i va obligar a Dani Parra, titular aquesta pretemporada, a intervenir en diverses ocasions. L'altre porter del primer equip, Alberto Varo segueix encara sense debutar. La sort als minuts finals aquest cop també va caure de costat local i els davanters del conjunt de Fran Escribá no van estar encertats.

El pròxim partit del Nàstic serà aquest mateix dimecres a les 19:00 h de la tarda al camp del Castelló, un equip de l'altre grup de Primera Federació. Sense comptar els dos duels d'entrenament davant la Pobla de Mafumet i el València, els grana han sumat un triomf i una derrota davant rivals de categoria superior.