Edu Polo pinta el futur del Ball de Diables de Tarragona

El Ball de Diables de Tarragona estrenarà nova indumentària aquesta Santa Tecla, coincidint amb el seu 40è aniversari. Com és habitual cada deu anys, l'entitat estrenarà vestits, ja que aquests es deterioren a causa del foc. Enguany, però, el disseny també canviarà. Si fins ara, l'encarregada havia estat Tamara Huete, en aquesta ocasió, l'entitat ha contactat directament amb l'il·lustrador tarragoní, Edu Polo.

I és que quan el tarragoní va rebre la proposta, no s'ho va pensar dues vegades. Ara, després de més d'un any de molta feina, per fi els vestits veuran la llum.

Si alguna cosa és evident és l'amor incondicional que té l'il·lustrador per Tarragona. De fet, el disseny dels nous vestits del Ball de Diables no és l'únic projecte que té entre mans. Aquest dimarts es presentaran les noves portadores d'aigua de Sant Magí, les quals, han actualitzat els colors i el disseny gràcies a la feina del mateix Edu Polo.

ES VEURAN EL DIA 15 DE SETEMBRE

 Edu_Polo.jpg

Els nous vestits seran presentats en ple auge de les festes de Santa Tecla. Concretament, serà el dia 15 de setembre quan els tarragonins i les tarragonines podran veure el canvi d'imatge d'una de les entitats més estimades per tota la ciutadania.