La Setmana Santa a Tarragona millorarà les xifres de l'any passat

La Part Alta de Tarragona s'ha començat a omplir de turistes i s'espera que el cap de setmana creixi més. A falta de dades d'ocupació hotelera que confirmin les bones sensacions, es pot afirmar que la ciutat ha recuperat al complet els visitants que la pandèmia va treure.

Des de l'oficina de turisme de Tarragona apunten que les dades de visitants són una mica millors que l'any passat. També assenyalen que molts turistes coneixen la Setmana Santa de la ciutat i que demanen el programa.

Un dels qui han notat més l'augment de visitants han estat els guies turísticsMajoritàriament, destaquen aquells qui han aprofitat els dies de Setmana Santa per escapar-se en família

Turisme tarragona

Aragò, el País Basc o Navarra són les procedències de molts dels visitants d'interior, que són majoria. Tot i això, l'àrea metropolitana de Barcelona s'endú el primer lloc del rànquing. Així doncs, el sector pot estar satisfet amb l'arrancada turística de la Setmana Santa, a l'espera d'arrodonir-la amb el cap de setmana si la meteorologia continua acompanyant.