L'OCA Global Salou ha de millorar abans de disputar la promoció d'ascens

El play-off no arribarà en el millor moment per a l'OCA Global Salou, i és que l'últim tram de temporada no és ni de bon tros tan brillant com bona part del curs. Els de Jesús Muñiz van tornar a perdre aquest cap de setmana, aquest cop en la llunyana visita a Gran Canària. Contra el filial groc, un dur 75-56 que s'explica, sobretot, per una mala segona part.

Em aquest sentit, els salouencs van anar al descans només dos punts per sota. Al tercer quart, un -11 i, en el darrer període, -6. Tot això va fer que la derrota fos dura i inapelable, per 19 punts de diferència. Una de les més contundents del curs. Bieshaar va ser l'únic jugador amb dobles xifres en anotació del Salou, enfilant-se fins als 16 punts. Homes importants com Isaac Mayo, Anton Bouzan o Iker Montero van quedar pràcticament anul·lats.

ENTRE QUART I SETÈ

La derrota, però, no canvia massa les coses per als de la Costa Daurada. Amb el play-off a la butxaca, en la darrera jornada només quedarà certificar en quina posició s'acabarà la temporada regular. O el que és el mateix, amb quin rival tocarà anar a la promoció d'ascens. El Salou pot ser quart, cinquè, sisè o setè; múltiples combinacions ho decidiran.

NOMÉS UNA DE SIS

Sigui com sigui, són ja cinc derrotes en les últimes sis jornades.; el Salou només va poder guanyar contra el Santfeliuenc, un triomf que va servir per segellar, per fi, la classificació per al play-off després de molts dies tenint-la a tocar. La desfeta contra el filial del Gran Canaria pot semblar intrascendent, de fet no ha decidit res, però els de Jesús Muñiz faran bé d'intentar acabar la lliga regular amb un triomf abans de l'aventura de la promoció. Ho intentaran a casa, però el Sant Antoni farà l'impossible per guanyar i esperar una derrota del Cartagena per pujar directament.