L'OCA Global Salou deixa escapar la sisena victòria consecutiva

L'OCA Global CB Salou va deixar escapar un partit que semblava tenia controlat. El conjunt de Jesús Muñiz va arribar a guanyar de més de quinze punts durant el tercer període, però va acabar perdent a la pròrroga per 78 a 82 davant el filial del Gran Canària. Els canaris van forçar el temps extra després d'un parcial de 14-28 a l'últim quart. A base de triples, els insulars van desconcertar un Salou a qui li van entrar els nervis. A l'últim quart, el Gran Canària va encistellar set triples de vuit llançaments.

Amb empat a 72, Víctor Aguilar i Isaac Mayo van tenir encara dos tirs per guanyar el partit. Sense res a perdre i a tomba oberta, a la pròrroga, els grocs van aprofitar l'empenta per emportar-se el duel. La derrota posa fi a una gran ratxa de cinc victòries consecutives.

Isaac Mayo amb 17 punts, Iker MonteroBieshaar amb 15 i Víctor Aguilar amb 10, van ser els millors del CB Salou. El màxim anotador del duel va ser Arturo Fernández, dels canaris, amb 19.

Sense temps per pensar amb la derrota, l'OCA Global Salou viatjarà dimecres a Mallorca per jugar a la pista del Sant Antoni, el tercer classificat. Serà l'últim partit de l'any abans de les vacances de Nadal.