El CB Salou no se'n refia del Gran Canària

El filial del Gran Canària és capaç del millor i del pitjor, inclús en un mateix partit. És un equip molt jove però amb jugadors de gran qualitat individual. La mitjana de la plantilla no arriba als vint-i-dos anys. Aquesta falta d'experiència és la que ha fet que el conjunt canari només hagi pogut sumar tres triomfs en les onze primeres jornades. Tres victòries que han arribat davant equips de la part baixa com Mataró, Ibersol CBT i Palma. Tot això, ho intentarà aprofitar un OCA Global Salou en ratxa.

TENEN MOLT TALENT

Entre les figures més destacades dels canaris, l'aler-pivot Witor Urbaniak. Amb només vint anys, el jove és el segon màxim anotador del grup amb setze punts de mitjana per partit. També agafa més de set rebots. Els mateixos que el pivot senegalès de divuit anys Diop. Controlar-los serà la clau perquè el Salou pugui imposar el seu ritme.

El partit entre l'OCA Global Salou i el Gran Canària arrencarà dissabte a les vuit del vespre. Els salouencs volen acomiadar-se de la seva afició de la millor forma, abans d'acabar l'any dimecres vinent a la pista del Sant Antoni