Notícies 12. 11/08/2023

Els aliments continuen encarint-se i lideren, juntament amb els paquets turístics, la pujada de la inflació. L'IPC s'ha situat al juliol per sobre del 2%. Els aliments els paguem un 12% més cars que ara fa un any. Per  contra, l'electricitat és un 17% més barata.

Salou adjudica les obres per construir el nou aparcament a tocar de l'estació de tren i ampliar el de l'avinguda Pompeu Fabra. Són aparcaments dissussius per reduir el trànsit al centre. Se n'han projectat un total de 5.

Banyistes i socorristes aplaudeixen la mesura d'allargar el servei de salvament a les platges tarragonines fins a les 8 del vespre. En el primer dia d'ampliació del servei, no hi va haver cap contratemps.

Els gegants, la Virgília i la Virgilieta, que estan d'aniversari, seran protagonistes de la Festa Major de Torredembarra que avui s'ha presentat. S'allargarà del 25 d'agost fins al 4 de setembre i tindrà com a caps de cartell musicals els Figa Flawas i els Buhos.

I en esports, l'alpinista Óscar Cadiach i l'atleta invident Gerard Descarrega marxen cap al Perú per intentar escalar la muntanya més alta del país. És el repte que forma part del projecte 'Cims a cegues'. Sabrem com ho han preparat i com ho afronten.

Programes més recents a TAC12