Notícies 12. 10/08/2023

La Generalitat farà un major control de les declaracions agràries dels pagesos per perseguir el recorregut que tenen les collites i detectar si han estat o no robades. Es mantenen els dispositius de seguretat al camp amb un ull posat a la garrofa però també a l'oliva.

Les platges de Tarragona tenen des d'avui servei de socorrisme fins a les 8. S'allarga una hora tal i com es va aprovar en el plenari de fa una setmana. Una mesura que es pren després dels ofegaments mortals que hi ha hagut aquest estiu a la platja del Miracle.

Es redueixen fins a un 75% en un any les queixes de veïns per soroll als locals d'oci nocturn de Salou. L'ajuntament ha intensificat la vigilància per fer complir la normativa i, tal com va avançar TAC12, es realitzaran sonometries en alguns punts on encara es detecta el malestar del veïnat.

Estarem amb els portadors del Lleó i el Lleonet de Tarragona. Les dues figures viuran una Santa Tecla rodona perquè celebren 30 anys i 20, respectivament. Sabrem què han preparat per commemorar-ho.

I en esports, presentació oficial de l'arribada de l'etapa de la Vuelta que tindrà la meta davant la Diputació de Tarragona. Serà el 29 d'agost en una quarta etapa que haurà sortit des d'Andorra. S'estima que la competició deixarà a la ciutat un impacte econòmic de 300.000 euros.

 

Programes més recents a TAC12