Constantí retorna a un pessebre vivent multitudinari

El teatre corre per les venes dels constantinencs els 365 dies de l'any i Nadal no és una excepció. La tradició teatral continua amb pas fer perquè enguany Les Forques ha recuperat el pessebre vivent. No el feien des d'abans de la pandèmia i ara, la intenció és alternar-lo cada any amb els pastorets, com els que es van fer l'any passat.

Tot i que comparteixen elements, els dos gèneres artístics tenen matisos importants. Mentre que els pastorets es fan a cobert i amb el públic assegut, el pessebre vivent de Constantí és a l'aire lliure. I no només això, perquè també és itinerant.

DIFERENTS ESCENARIS

A cada punt del poble es representa una escena i aquest Nadal s'ha fet, fins i tot, en una casa pairal: Ca Valent. La principal diferència, però, és que el pessebre vivent obre les portes a molta més gent; enguany hi ha hagut una vuitantena d'actors.

Les Forques és un dels principals actors dinamitzadors de la cultura constantinenca. A més, i com que compten amb molt jovent, sempre ho fan adaptant-se als nous tempsTotes les funcions han estat plenes d'uns constantinencs que ben segur no es perdran els pastorets del 2024.