TAC12 estrena "Com la nit i el dia" aquest dimecres al vespre

"Com la nit i el dia" és el nou magazín de TAC12 que vol entrar a les cases del Camp de Tarragona per fer passar una bona estona als teleespectadors a partir d'aquest dimecres al vespre.

La cultura, l'actualitat, la salut o l'humor són només algunes de les potes sobre les quals pivotarà aquest nou format que presenten l'Aina Mallol i el Joan Ballart.

El nom "Com la nit i el dia" fa referència a les dues parts diferenciades del programa. L'Aina Mallol oferirà la part més pausada i reflexiva amb entrevistes a convidats del món cultural i social del Camp de Tarragona.

com la nit i el dia 1

D'altra banda, el Joan Ballart es farà càrrec de la part més gamberra posant en pràctica les aptituds i aprenentatges dels convidats que vagin passant.

En aquest sentit, cal destacar la col·laboració setmanal que farà la Laura Rovira que es passejarà "En calces" amb el seu estil fresc i trencador per diferents punts del Camp de Tarragona.

Tot plegat, s'estrenarà aquest dimecres després dels informatius del vespre a les 20:30 h i les 22:30 h i es repetirà en diverses ocasions al llarg de la setmana. També es podrà veure a través del web de TAC12.