×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 367

Andreu opta a tornar a Madrid

L'exalcalde de Montblanc Josep Andreu serà el cap de llista de Junts per Catalunya al Senat per la demarcació de Tarragona. Així ho va confirmar el Consell Nacional de la formació aquest diumenge, només 24 hores després que Andreu deixés l'alcaldia de Montblanc 16 anys després.

D'aquesta manera, Andreu opta per tornar a la política estatal després d'haver estat ja senador del 2000 al 2004 i diputat al Congrés els quatre anys següents. El Consell Nacional de Junts també va confirmar Josep Maria Cruset com a cap de llista al Congrés, amb l'ebrenca Irene Negre, que és diputada al Parlament, com a número 2.

FÈLIX ALONSO TORNA A LA POLÍTICA TARRAGONINA

I qui també retorna a una llista per a les eleccions generals és l'exalcalde d'Altafulla Fèlix Alonso, en aquest cas al capdavant de la candidatura de Sumar i En Comú Podem.

Alonso torna així a la política tarragonina després de quatre anys treballant per al govern de les Illes Balears, i ho fa per a repetir com a cap de llista al Congrés, tal com va fer a les eleccions del 2015 i el 2016, quan va aconseguir l'escó de diputat al Congrés. L'acompanyarà com a número 2 al Congrés la tarragonina Laura Quiñones i al Senat la reusenca Nazaret Troya.

A L'ESPERA DEL PDeCAT

D'aquesta manera, l'única llista que manca per a conèixer és la de la nova marca del PDeCAT, Espai CiU, que s'ha de configurar en les pròximes hores, abans del tancament del termini aquesta mitjanit.