Joan Pera, protagonista de la tardor musical a l'Auditori Josep Carreras

Joan Pera es posarà en la pell del pare de Mozart per donar el tret de sortida de la nova temporada a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca. "Papa Mozart" serà la primera de les propostes musicals. Serà un dels grans atractius musicals d'una proposta cultural que s'allargarà fins a finals d'octubre.

Joan i Roger Pera, pare i fill també sobre l'escenari, tot i que aquesta vegada com a Leopold Mozart i Wolfgang Amadeus Mozart per reviure les aspiracions, les pors i els anhels, també l'estima, d'aquest cognom tan present a la música. Interpreten amb mestratge el text del dramaturg Sergi Belbel, sota l'embolcall de les inigualables creacions musicals de Mozart com a fil argumental. Serà una oportunitat única de gaudir de Joan Pera, també d'en Roger, des d'una perspectiva diferent de l'habitual als teatres.

Serà el 13 de setembre quan Papà Mozart obri les portes de la tardor creativa a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca. Set dies després, recuperarem una de les 'marques de la casa', la de Cecilio Tieles i el seu piano, fidel a Catalunya des de fa tres dècades i impulsor de l'Associació Catalano-Iberoamericana.

El dia 28 de setembre, l'Orquestra Simfònica Camera Musicae ens proposarà El Concert de Schuman i La Patètica de Txaikovski, amb la pianista Judith Jáuregui. Canviarem de registre el 4 d'octubre per recordar l'essència del gran Paco de Lucia gràcies a Barcelona Guitar Trio, tres músics de primera plana internacional i en companyia dels balladors de flamenc José Manuel Álvarez i Carolina Morgado.

El 18 d'octubre, el Cor Femení Scherzo celebrarà el seu 30è aniversari al costat d'Albert Guinovart amb un repàs a les peces més representatives.I el 27 d'octubre, arrodonirem la programació Les veus del destí 'Es muss sein' del Quartet Gerhard.

Ja és possible adquirir les entrades per a cadascuna de les propostes al web del mateix auditori vila-secà.