El vot de qualitat de l’alcalde permet tirar endavant el projecte del Celler Noucentista de Vila-seca

El matiner ple de Vila-seca ha acabat aprovant la proposta de contractació anticipada de les obres del projecte de restauració del Celler Noucentista. Un projecte que a la legislatura passada comptava amb el suport del plenari però que ara s’ha trobat amb tota l’oposició en contra. Una restauració del seller que es considera necessària pel desenvolupament i aprofitament cultural de la instal·lació.

Un projecte cofinançat pels fons FEDER, amb una aportació de 2 milions d’Euros. L’Alcalde, Pere Segura, ha hagut de fer servir el seu vot de qualitat per trencar amb l’empat a 10 vots, després de l’absència d’un regidor de Ciutadans.

Abans de la votació, Ciutadans ha demanat l’anul·lació d’aquest punt del dia, al·legant que no han rebut respostes a les seves preguntes sobre el projecte. Critiquen que el fons FEDER sigui una excusa per tirar endavant el projecte.

EL grup taronja ha marxat del saló de plens com a senyal de protesta per l’aprovació d’aquest punt de l’ordre dia. A part del Seller, el ple ha aprovat el nomenament de representants de l’Ajuntament en els organismes autònoms municipals, i la modificació puntual de la plantilla de personal de 2019 de l’Ajuntament per la creació de dues places de personal eventual.