L'oposició facilita el cartipàs de Vila-seca Segura i el PSC

El govern de Vila-seca Segura Junts i PSC aprova el seu cartipàs amb la complicitat de Decidim Vila-seca i Vila-seca en Comú. L'abstenció d'aquestes formacions en l'aprovació de la proposta de retribucions i organització presentada per Segura ha permès al nou govern en minoria tirar endavant el seu projecte i engegar un mandat en què tots els grups tindran representació als diferents consells. L'alcalde estudia també la possibilitat de permetre a representants dels diferents grups assistir a les juntes de govern.

Des de l'oposició, més enllà de l'organització la crítica ha arribat per la inclusió de dos càrrecs de confiança pressupostats en 60.000 euros anuals a la gestió del govern. Dos càrrecs definits com a tècnics i justificats des del govern per la necessitat d'integrar els serveis socials a la gestió municipal i també dinamitzar i gestionar l'espai del castell.

Uns arguments que no han convençut l'oposició. Mentre Decidim Vila-seca i Vila-seca en Comú han recelat de la necessitat d'activar aquests càrrecs de confiança, des de Ciutadans s'ha advertit que seran càrrecs polítics.

Ha estat un dels arguments que han justificat el vot contrari dels de Ramírez a una proposta que també definia el sou de l'alcalde, 58.000 euros, i també d'altres dedicacions exclusives o parcials amb sous des de 28.800 euros fins a 56.000. En qüestió de retribucions des de Ciutadans, s'ha reclamat una major dotació per als partits representats al consistori. Ciutadans, s'ha erigit com a principal referent de l'oposició.

Ha estat l'únic grup del consistori que ha evitat votar de forma favorable cap de les mesures presentades pel nou govern vila-secà. Fins i tot s'ha abstingut en el punt que ha servit per canviar l'horari de celebració dels plens, a partir d'ara l'últim divendres de mes a les set de la tarda.