Decidim Vila-seca vol recuperar la Fira Internacional de Música al Carrer

Decidim Vila-seca vol recuperar la Fira Internacional de Música al Carrer, aquesta és una de les principals apostes en cultura pel municipi d’aquesta formació. Asseguren que aquest esdeveniment representava l’essència i esperit de Vila-seca.

A ritme de rumba, amb una actuació musical al carrer, Decidim Vila-seca té com un dels principals objectius en cultura pel municipi recuperar la Fira Internacional de Música al Carrer. La seva última edició va ser fa 5 anys, el 2014. Diuen que aquest esdeveniment era part de l’ànima de Vila-seca.. Asseguren que era una proposta festiva, jove i transformadora que ara cal recuperar i consolidar.

De fet, Decidim Vila-seca, es compara amb aquesta Fira. Es mostren com l’únic vot útil per fer una transformació radical a Vila-seca. Un canvi que aporti joventut, noves maneres de fer i un canvi. L’acte ha servit perquè molts vila-secans i vila-secanes s’acostessin al candidat de la formació per intercanviar opinions i fer-li algunes preguntes. El personatge més mediàtic però ha estat Grabriel Rufián. Decidim Vila-seca, ara fa quatre anys, va tornar a tenir representació al consistori vila-secà. Va ser la cinquena força aconseguint dos regidors.