La Cantada de Sant Jordi de Vila-seca es trasllada a la pista annexa del pavelló

Ho han fet perquè asseguren que l'acústica és millor que a l'interior del pavelló. Hi han participat un miler d'alumnes comptant els alumnes dels centres de primària i els del conservatori.

A Vila-seca els alumnes de les escoles han cantat junts a la 13a edició de la Cantada de Sant Jordi, però un amb canvi d'escenari. Després d'estrenar l'any passat el pavelló remodelat, han decidit celebrar-ho a la pista annexa de l'equipament. L'acte és una col·laboració de la regidoria d'ensenyament de l'Ajuntament de Vila-seca i del Conservatori municipal de música.

Una cantada amb representació teatral i narració a càrrec d'un actor professional. L'acte és una oportunitat per apropar la música als alumnes vila-secans, i que requereix molta feina prèvia, d'assajos i treball a l'aula per poder fer una bona actuació.

Paral·lelament, al casc antic, les tradicionals paradetes de roses i llibres han omplert la plaça de l'església i la plaça de voltes. També espais de lectura organitzats per la biblioteca municipal. Sobretot moltes roses, de tots colors i mides, també en trobem d'artesanes fetes amb tota mena de materials.

Fixeu-vos també en aquests petits dracs de tela. L'ambient de la diada i les activitats continuaran fins al vespre, no oblideu anar per la rosa i el llibre.