El Club Hoquei Vila-seca debuta aquest dissabte a la Nacional Catalana

L'equip està de moda i viu un moment dolç. La base creix, el sènior encadena ascensos i el projecte és el suficientment ambiciós com per aspirar a tot aquest curs. I ho farà a casa, al pavelló de tota la vida però remodelat. Ara bé, el debut el viurem a domicili.

Diuen gairebé no creure que han tornat a casa, i treuen rellevància a començar la temporada com a visitant perquè, recorden amb ironia que han jugat a l'exili durant un any. Les obres d'aquest pavelló van provocar que el Vila-seca es desplacés a Cambrils el curs anterior. Però els èxits van ser una realitat de qualsevol manera. Dissabte a les 9 del vespre disputaran la primera jornada de la Nacional Catalana, la tercera divisió de l'especialitat i després d'encadenar dos ascensos. Gent jove i barreja d'experiència amb un factor comú, nois del territori.

Una competició, per cert, que canvia d'estructura amb dos grups de vuit equips. Els 4 primers es classificaran per a la fase d'ascens i els 4 últims de cada grup lluitaran per no baixar. Ara bé, hi haurà una tercera via de repesca per als equips que destaquin a la Lligueta de salvació. Per viure el debut a casa caldrà esperar al dissabte 23 de setembre i davant el Folgueroles.