El CH Vila-seca - GEiEG, diumenge a TAC12 (20.30 hores)

És l'anada de la repescta per pujar a OK Lliga Plata i els grocs volen sumar aquest divendres un bon resultat de cara a la tornada.La narració del partit podrà seguir-se íntegrament aquí mateix i des del pavelló tarragoní.

La segona volta del Club Hoquei Vila-seca ha estat espectacular però la primera, marcada per les baixes, va abocar-lo a la primera fase de salvació a Nacional Catalana. El curiós sistema competitiu separa els quatre millors de cadascun dels dos grups dels quatre pitjors per, tot seguit, creuar de nou la part baixa dels de dalt amb la part alta dels de baix.

Amb una sola derrota, els vila-secans han acabat segons aquesta fase, disposen del factor pista en contra però rebran el GEiEG amb les piles carreges i en, possiblement, el millor moment de forma de la temporada. El partit es jugarà aquest divendres a les 20. 45 hores, repetint-se així una eliminatòria que va caure del cantó gironí el curs anterior.

El perdedor disputarà la promoció per la permanència i el guanyador accedirà a la fase d'ascens. La tornada es disputarà la setmana vinent a la pista del GEiEG. Diumenge a les 20.30 hores, TAC12 emetrà íntegrament el CH Vila-seca-GEiEG.