El patinatge i l'hoquei sobre patins estrenen el remodelat pavelló de Vila-seca

Primer dia de la nova etapa d'una de les seus de Tarragona 2018, i també primera instal·lació dels Jocs que s'enllesteix al complet. Els clubs de patinatge i hoquei han tornat a casa i aviat comptaran amb nous veïns, els del futbol sala i l'handbol. Un pavelló que respon a les necessitats dels esportistes locals.

El poliesportiu va estrenar-se amb una sessió de les noies de patinatge, que sovint treballaran també a l'altre cantó, l'antiga pista sense sostre que s'ha tancat al complet per permetre un ús diversificat de totes les seccions. Perquè més enllà del patinatge i de l'hoquei sobre patins, aviat hi veurem també els conjunts d'handbol i futbol sala. Per als esportistes locals el primer dia va ser il·lusionant.

Ara bé, admeten que encara hi ha marge de millora a Vila-seca arran del creixement continu de la demanda esportiva. Durant més d'un any, l'esport sobre rodes va traslladar-se a la carpa municipal de l'estadi. Una pista per sortir del pas però que va provocar que l'hoquei sènior disputés els seus partits com a local a Cambrils. Això canviarà a partir de la setmana vinent amb el debut del Club Hoquei Vila-seca a la renovada llar.

Els més petits van estrenar el nou racó del pavelló. Són alguns dels gairebé 150 jugadors del club. Per la seva banda, el patinatge compta amb 15 hores de pista, dues entrenadores i 35 patinadores, però amb la possibilitat d'arribar a les 55 integrants d'edats compreses entre els 4 i els 18 anys.

Després de l'època de transició per les obres dels Jocs Mediterranis, l'esport sota sostre vila-secà ha tornat a casa.