CH Vila-seca - Ripollet (4-0)

Els vila-secans se situen tercers i en places de repesca per pujar a Nacional Espanyola gràcies a una jornada rodona en què han sumat sis punts, tres a la pista i tres als despatxos per l'alineació indeguda del Juneda, dues setmanes enrere.

Resultat merescut per joc i ocasions d'un CH Vila-seca que ha marxat al descans amb avantatge d'1 a 0, injust pel vist fins aleshores. Els locals han generat més hoquei que el seu rival, que en cap moment ha pogut desfer la seguretat defensiva dels tarragonins. Esteve Pujals, Marc Vergés, Arnau Moragas i Pau Garcia s'han repartit els gols. Un triomf dedicat a la memòria d'Enric Prats, primer president de l'entitat i que va morir fa pocs dies a l'edat de 89 anys.

Meritòria victòria per partida doble si recordem com ha estat la setmana i és que els de Ricard Notario han entrenat els dies previs amb només quatre jugadors del primer equip per culpa de les baixes de Joan Tasias i Marc. A més, Pol Pàmies no ha jugat per sanció. Un CH Vila-seca que descansarà fins al 17 de febrer quan jugarà de nou a casa i contra el Folgueroles.

Els quatre primers disputaran la repesca i els quatre últim jugaran una eliminatòria final per continuar a Nacional Catalana i evitar el descens a Primera Catalana. La Federació ha acceptat, finalment, la denúncia groga per alineació indeguda del Juneda i situa el CH Vila-sec amb 18 punts, sis per damunt del cinquè.