Jordi Savall, Judit Neddermann i El Pot Petit, a la primavera de l'Auditori de Vila-seca

Un programa divers amb 15 concerts que, a més de reforçar la seva aposta per la música clàssica, es proposa oferir varietat d’estils per cridar l’atenció d’un públic més divers.

El músic internacional Jordi Savall obrirà un programa de luxe l'1 de febrer, per la nova temporada de primavera de l'Auditori Josep Carreras. Com un dels estudiosos i intèrprets amb més nom en l'àmbit internacional, oferirà un concert de Folias & Romanescas, que els que van gaudir de la gala benèfica del passat desembre, hi podran assistir pel mateix preu de l'entrada.

Un altre nom a destacar, però d'un estil diferent, és el de Judit Nederman que presentarà el seu nou disc Nua el pròxim 1 de març, en un format més íntim, de duet, amb el qual donarà la nota de música moderna a la programació. Des de l'Auditori destaquen també la participació dels músics del territori, com ara els concerts del Cor Scherzo, el Cor Vos Omnes o l'agrupació d'exalumnes del Conservatori de Vila-seca, el quartet Gerhard. Aquests últims, per cert, compartiran escenari amb l'orquestra Händel, un acte inclòs a la celebració dels 35 anys de l'orquestra i els 40 del Conservatori Municipal de Música.

Per l'altra els concerts familiars també tindran el seu espai, amb els espectacles l'Artesà de planetes i el concert del grup El Pot Petit. Les entrades seran gratuïtes pels escolars de Vila-seca i arribaran a nens i nenes a través de les 7 escoles públiques del municipi.