Vila-seca aposta per la millora dels parcs infantils del municipi

135.000 euros invertirà l'ajuntament de Vila-seca en la millora i ampliació de diversos parcs infantils del municipi. Entre aquestes intervencions destaca la del Parc dels Prats, que ja està en la seva recta final i la del Parc de la Riera, que començarà la setmana vinent. Des del consistori creuen que el gran nombre de parelles joves amb fills que viuen a Vila-seca fa necessària una aposta d'aquestes característiques.

Darrers treballs per a la instal·lació de nous jocs infantils al Parc dels Prats de la Pineda, que a partir de la setmana vinent comptarà, entre altres nous equipaments, amb l'anomenada “Cúpula Oceànic”, una instal·lació de cordes i de forma esfèrica que esdevé la primera d'aquestes característiques que s’instal·la a l'estat tematitzada en el món marí.

Uns nous elements que completen l'oferta lúdica destinada als més petits al nucli de la Pineda, i més concretament a primera línia de mar. La intervenció s'emmarca en un projecte integral d'inversions en els parcs infantils arreu del municipi que compta amb un pressupost de 135.000 euros i que continuarà la setmana vinent amb l’ampliació dels elements que hi ha al Parc de la Riera, en una intervenció fruit dels pressupostos participatius.

Des del consistori vila-secà qualifiquen aquest seguit d'intervencions com una aposta estratègica encarada cap al model demogràfic actual del municipi.

Pel que fa a la intervenció al Parc dels Prats, reconeixen que és un pas més per a anar complementant una zona que ha de créixer de manera exponencial en els anys vinents quan es desenvolupi el futur projecte del contradic dels Prats i l'allargament del passeig marítim de La Pineda en aquesta direcció.