El pregó conjunt d'Andreu Faro i Yolanda López, tret de sortida de la Festa Major de Vila-seca

La periodista Yolanda López i el dibuixant Andreu Faro van ser els encarregats d'obrir l'agenda d'actes de la festa gran de l'hivern al municipi. De generacions i arrels diverses, tots dos van pregonar l'orgull de néixer i créixer al municipi.

De Salas de los Infantes, des de fa mig segle és d'aquí com a veí, professor de secundària, creador de les vinyetes de la contraportada del Diari i fins i tot comentarista de la cavalcada de Reis. I des d'ara, com a pregoner.

Andreu Faro ens va delectar amb el conte de l'Esteve, la trajectòria d'un entranyable nen, home i avi que marxa d'aquest món amb les butxaques plenes de vida. I de records pels carrers en companyia dels personatges i racons més emblemàtics de Vila-seca.

La Yolanda López és corresponsal de Televisió de Catalunya a Madrid i no oblida l'àvia Nieves o el abuelo José. Tampoc que el primer dia d'escola no va plorar i que desitjava fer ballet però que va canviar d'idea en guanyar a La Plana el dia del seu debut a l'atletisme. La riquesa cultural d'un poble dibuixat amb colors i formes de tota mena.

Plena a vessar, la sala principal de l'Auditori va contemplar l'arrencada de la Festa Major de Sant Antoni.

Una coral formada pels alumnes de les escoles del municipi va perfilar el serrell de la nit del pregó de Vila-seca