Vila-seca triplicarà el servei d'autobús amb Reus

Vila-seca triplica la connexió en autobús amb Reus, amb l’objectiu de passar de 7mil a 25 usuaris anuals, millorant l’accés amb transport públics als respectius centres universitaris i l’Hospital. Un preludi del que serà la creació del servei de bus interurbà que el consistori vol estrenar l’any vinent.

A partir del proper dimarts 12 de setembre es triplicaran les línies d'autobús que uneixen Vila-seca i Reus, amb especial atenció a les connexions entre els centres universitaris de les dues ciutats i entre el nucli de Vila-seca i l'Hospital Sant Joan de la capital del Baix Camp. D'aquesta manera s'espera també triplicar el nombre d'usuaris d'aquest servei, una xifra que actualment es situa al voltant dels 7.000 passatgers anuals i que s'espera arribi als 25.000.

D'aquesta manera a partir de la setmana vinent es sumaran 12 nous serveis d'anada i tornada als set ja existents entre les dues ciutats, una nova implantació que afavorirà la mobilitat en els dos sentits.

Aquestes noves connexions afavoriran també la posada en marxa des del consistori del nou projecte d'autobús interurbà que ha de connectar els diferents nuclis vilasecans, i que podria veure la llum l'any vinent.

Unes millores en la línia Vila-seca-Reus que s'han presentat juntament amb les de la línia Cambrils-Reus. Des de la Generalitat de Catalunya s'ha remarcat la feina feta en els darrers anys per a connectar els principals nuclis del Camp de Tarragona.

Font també ha destacat les bones xifres que presenta el bus exprés entre Cambrils i Tarragona, que en el primer any de servei ha augmentat en un 30 per cent la demanda d'usuaris