CH Vila-seca - Manlleu B (5-3)

Important victòria del CH Vila-seca, que tanca el primer tram de curs en zona de lligueta de permanència a Nacional Catalana però que suma tres punts davant un rival a qui es trobarà de nou a partir d'ara.

El mal inici de curs marcat per les lesions ha limitat el potencial dels vila-secans que lentament han recuperat el seu joc quan la infermeria ha anat buidant-se. I no és fàcil mantenir el tipus quan la classificació no acompanya, durant moltes setmanes com a cuer de la categoria. Condemnats a disputar la primera ronda de salvació (amb places de possible repesca d'ascens), els de Ricard Notario s'han desfet d'un Manlleu B que necessitava guanyar per accedir a la primera fase pel títol. 

El 5 a 3 provoca que els barcelonins caiguin al grup dels de baix i que ho facin amb l'average directe favorable al CH Vila-seca, que arrencarà el següent tram amb 9 punts acumulats i en quarta posició. Els quatre primers accedeixen a la repesca dels de dalt i els quatre darrers juguen una final directa de salvació. La primera jornada es jugarà davant el Capellades.