La Torre d'en Dolça acull el 36è Cros de Vila-seca

Marta Camps i Abde el Kbir, dels Atletes d'Altafulla, han estat els campions de la categoria sénior d'una prova que obre la Lliga del Tarragonès i que ha comptat amb prop de mig miler de participants de totes les edats. 

Sota la coordinació del Consell Esportiu del Tarragonès el Cros de Vila-seca és una cita ineludible del calendari atlètic territorial, i les zones verdes del Parc de la Torre d'en Dolça, un indret perfecte per a la seva celebració. 

Amb inici i final a la recta del circuit hípic de Vila-seca, els desnivells del circuit i les zones de dificultat canviant han posat a prova les habilitats dels participants, que obren així un curs que constarà de 13 proves des d'ara i fins al maig. 

El cros ha comptat amb esportistes nascuts abans del 2014 i que s'han dividit en set categories: mini, prebenjamí, benjamí, aleví, cadet, juvenil i absolut. Les distàncies han anat des dels 200 metres per als més petits als 7,8 i els 4 quilòmetres de les curses sénior masculina i femenina. En aquests casos l'organització del Club Atletisme Vila-seca ha inclòs trams per la zona superior de la Torre d'en Dolça i que compta amb senderons i camins ideals per a la pràctica esportiva.