×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 353

Vila-seca incrementa la partida pressupostària destinada a empreses que fomentin l'ocupació

Vila-seca dotarà de nous fons a la partida de subvencions a empreses per al foment de l'ocupació. Els diners previstos a inici de l'any s'han esgotat davant la bona resposta del sector empresarial del municipi. El ple del consistori va aprovar la modificació de crèdit per dur a terme aquesta acció, que contempla també la renovació d'equipaments informàtics. Un ple on van refusar-se la majoria de les mocions presentades.

La modificació de crèdit de gairebé 470.000 euros vol donar resposta a la demanda de les empreses locals, que han esgotat la partida aprovada per l'exercici del 2017. Des la regidoria diuen que és imprescindible donar cobertura a una eina laboral útil per als veïns. La variació pressupostària contempla altres punts, com l'actualització del software municipal. La petició va rebre el suport de Ciutadans, Vila-seca en Comú i Partit Popular, mentre que PSC, Decidim Vila-seca i el regidor no adscrit van abstenir-se

Menys quòrum va existir en l'apartat de mocions perquè es va dir "no" a plantejar un nou emplaçament per a l'skate park, situat al Polígon Alba, presentat per Vila-seca en Comú sota petició dels mateixos usuaris. Afirma el govern que l'actual indret compleix tots els requisits pel que fa a serveis i seguretat.Tampoc van aprovar-se les propostes de Decidim Vila-seca per a la creació d'una estació d'autobusos i la millora de les línies existents, en argumentar el grup majoritari que ja s'està realitzant un estudi al respecte.

D'altra banda, el ple de Vila-seca va mostrar el seu refús a l'acte terrorista del passat 18 d'agost a Cambrils. Amb minut de silenci inclòs, va ser l'única moció on el vot va ser unànime.