Adrià Arjona, el primer vila-secà que debuta al futbol professional

Té 22 anys, va créixer el Barça; ara ha debutat a Segona amb el CF Reus mentre recorda el seu passat al club de la seva localitat natal. Hem parlat amb ell, de la seva trajectòria i els seus somnis.

És un migcampista polivalent amb passat a La Masia, amb una etapa a la base del Nàstic i amb una època de treball fosc a la territorial defensant les samarretes del Sant Andreu i el Morell. Envoltat per fi de jugadors d'elit, Adrià Arjona mai ha deixat de creure en les seves possibilitats.

La problemàtica del Reus pel que fa a les inscripcions ha generat una oportunitat única a joves valors, entre ells Arjona. El noi aprovar amb nota durant la segona part davant el Nàstic. És de Vila-seca, i del Vila-seca.

El debut a Segona arriba precedit dels minuts de Copa contra Osasuna, en què Arjona va signar una assistència de gol amb passi de ronda afegit. Els seus primers anys de futbolista van ser a Vila-seca, a menys de 100 metres de casa seva. Cap jugador local ha arribat tan alt com ell. Els més destacats van ser Gistau al Nàstic i Edu Franco al Tropezón de Tanos i a la Gimnàstica de Torrelavega.

Paraules d'agraïment cap al tècnic Xavi Bartolo i cap a una plantilla roig-i-negra capaç de fer front a l'adversitat. I paciència, a l'espera d'altres oportunitats.

Fix de les convocatòries, el vila-secà Adrià Arjona seguirà desitjant un nou torn diumenge al camp de l'Almeria.