Savall, el Quartet Gerhard amb Guinjoan i Blaumut, aquesta tardor a l'Auditori Josep Carreras

La temporada de tardor de l'auditori Josep Carreras de Vila-seca comença aquest dissabte amb concert líric amb Josep Ramon Olivé. Una temporada que presenta, com a novetat, el cicle Joan Guinjoan, amb el Quartet Gerhad, que farà residència a l'auditori. I a destacar també: el final de gira de Blaumut i la gala benèfica amb Jordi Savall. 

Savall i Orpheus 21 seran aquest any el principal reclam de la Gala Benèfica de l'auditori Josep Carreras, ja al final de la temporada de tardor, el 21 de desembre. Arribaran a Vila-seca com un dels reclams del programa per tancar l'any, on també hi haurà espai pel pop català amb Blaumut. Oferiran el tancament de la seva gira al Camp de Tarragona abans d'acomiadar-se del escenaris.

L'auditori Josep Carreras de Vila-seca ha preparat un programa de novetats i consolidació de projectes com la residència d'un quartet, fins ara ocupada pels Alart Quartet i aquest any pel Quartet Gerhard, que en plena etapa internacional portarà a Vila-seca els seus membres, exalumnes del seu conservatori, en un concert del nou cicle Joan Guinjoan. El compositor català serà present al concert del 9 de novembre.

El programa es completa amb les ja habituals orquestra Ensemble de Vila-seca, el Cor Scherzo amb el cor Exaudio, o apostes internacionals com Viola Da Samba o Salut d'Amour. Un cicle que comença aquest cap de setmana tal com es va obrir l'any passat amb el baríton Àngel Òdena. Aquest cop oferiran l'obertura lírica Josep Ramon Olivé i Alan Branch. Les entrades ja estan a la venda.