CH Vila-seca - HC Sant Just (2-2)

Meritori punt del CH Vila-seca per inaugurar la segona temporada seguida a la Nacional Catalana d'hoquei patins tot i la més que sensible absència per lesió d'Esteve Pujals.

El HC Sant Just dirigit per Ferran Pujalte serà un rival incòmode per a tothom; ho va demostrar al Tarragonès on va avançar-se en el marcador gràcies a Francisco Borja i malgrat el domini i les ocasions múltiples dels locals. L'empat de Jaume Pàmies abans del descans va ser merescut, fins i tot van quedar-se pel camí diverses ocasions de capgirar el resultat abans de marxar cap als vestidors.

No va ser fins a la segona part quan el CH Vila-seca va aconseguir el 2-1. Però finalment Borja va sucar de nou per tancar el partit amb el 2-2 final. És tan sols la primera jornada d'una llarguíssima Lliga en què els grocs debutaran com a visitants aquest diumenge i a la pista del Cerdanyola (22h.).