Els clubs esportius valoren positivament la futura reforma de l'estadi de Vila-seca

Alguns de les principals entitats han reaccionat ja a la notícia de la futura adequació integral de l'equipamenti i al trasllat ciclista al Parc de la Torre d'en Dolça. Qualifiquen el projecte de manera satisfactòria.

El Club de Futbol Vila-seca va néixer poc abans que la mateixa instal·lació i ha ocupat l'espai central, antigament de sorra i ara de gespa artificial. Amb la Primera Catalana com a sostre esportiu, milita ara a Segona conscient que la transformació de l'estadi municipal és imprescindible.

La peculiar pista va rebre el pas d'estrelles mundials com Eddy Merckx, una meta de la Volta a Catalunya i centenars de proves ciclistes, especialment de la base. Aquí va créixer l'olímpica vila-secana, Helena Casas. Tant l'escola com el club cicloturista, fundat l'any 1987, consideren que el trasllat a la Torre d'en Dolça serà beneficiós.

El tennis, l'atletisme i l'hoquei són alguns dels altres esports que s'han practicat històricament a un estadi que aviat diversificarà prestacions per situar-se de nou a la primera plana territorial