Nou pla d'ocupació municipal a Vila-seca

A Vila-seca, han contractat 30 treballadors per 6 mesos. Es tracta d'un Pla d'Ocupació Municipal, una de les iniciatives d'impuls laboral de l'Ajuntament que es va pensar pels temps de crisi econòmica però segueix actiu per donar sortida a les persones desocupades.

Aquestes són les 30 persones que treballaran juntes durant 6 mesos i que formen part del nou Pla d'Ocupació de Vila-seca. Abans, però, han de passar per un procés formatiu de 40 hores que es realitza al Centre Municipal de Formació i Ocupació. Les classes duraran fins al final d'aquesta setmana i després, començarà l'època de treball que durarà fins ja començat el proper any 2019. Les tasques que realitzarà aquest grup seran principalment jardineria o manteniment de béns i espais públics. Aquest Pla d'Ocupació s'adreça a un perfil específic de persones, en concret, aquelles que són més sensibles i tenen dificultats per trobar feina.

L'Ajuntament de Vila-seca ha tirat endavant aquest pla ocupacional amb un pressupost que supera els 300.000€. Després de la bona experiència d'altres edicions, mantenen l'aposta per aquesta eina, que beneficia tot el municipi.