Àngel Òdena impulsa el Daurada Música Festival a Vila-seca

Nova proposta musical per aquest estiu a la Costa Daurada, el Daurada Música Festival, una nova iniciativa del baríton tarragoní Àngel Òdena, amb causa benèfica per la investigació contra el càncer. Es celebrarà durant la segona quinzena de juliol a l'auditori Josep Carreras de Vila-seca.

L'actuació d'Stefano Palatchi serà una de les imatges que deixarà el Daurada Música Festival, impulsat del 14 al 28 de juliol pel baríton tarragoní Àngel Òdena. Ell també cantarà amb la soprano Sabina Puértolas i el pianista Marco Evangelisti al concert de cloenda, que anirà seguit d'una actuació al hall de l'auditori de la vila-secana Helena Botella amb el pianista Bruno Anguera. El 10% de la taquilla i part dels beneficis es destinaran a l'Associaicó Espanyola contra el Càncer a Tarragona, en una voluntat dels organitzadors de convertir l'esdeveniment en un referent solidari.

La soprano Maria Rey-Joly junt amb el tenor Enea Scala, acompanyats per Anna Crexells al piano seran la proposta d'obertura del festival que ja pensa en estendre's per altres espais vilasecans en la propera edició.