Vila-seca tindrà càmeres de videovigilància al setembre

L’Ajuntament de Vila-seca instal·larà càmeres de videovigilància a la zona del Castell i a la zona del Campus Universitari que entraran en funcionament al setembre. S’han escollit aquestes dues zones perquè poden ser susceptibles d’atacs vandàlics. Aquesta mesura és un acord al qual va arribar l’equip de govern fa un parell d'anys amb alguns grups de l’oposició.

A partir del setembre la zona del Castell de Vila-seca estarà vigilada per càmeres. No serà l’únic lloc del municipi també la zona del Campus Universitari incloent els espais on hi ha el pavelló i la piscina s’instal·laran càmeres. Aquesta mesura és un acord que fa un parell d’anys va arribar l’equip de govern amb alguns grups de l’oposició. Però no va ser possible per problemes tècnics.

Durant l’últim ple ja es va aprovar la mesura. Serà la primera vegada que s’instal·len càmeres de videovigilància a Vila-seca. L’equip de govern descarta de moment posar-ne en altres espais i defensa la mesura perquè asseguren que aquestes dues zones reben al llarg de l’any diversos atacs vandàlics.

Els tècnics estan treballant en el projecte i encara es desconeix quantes càmeres hi haurà en total. Aquesta mesura té un cost de 140.000 euros i es finançarà amb part del romanent municipal.