Així serà el ciclisme de Tarragona 2018

Les dures carreteres del Montsant dictaminaran els guanyadors de la cursa masculina de Tarragona 2018. Mostrarem com és el circuit, de 142km. I també el femení, de 88km. Amb inici i meta a Vila-seca, la ruta, el 27 de juny i la crono, el 30.

Aquests són els 142 quilòmetres de recorregut de la cursa ciclista de Tarragona 2018, amb sortida i arribada a Vila-seca, sense grans colls però sense descans i travessant principalment el Baix Camp i el Priorat.

Ho farà per punts com l'Aleixar i en direcció a Vilaplana i l'Alforja, on els ciclistes afrontaran els primers desnivells importants. Serà un desgast constant.

Els experts afirmen que es tracta d'un dels millors recorreguts existents a la demarcació de Tarragona amb indrets com Cornudella de Montsant, Escaladei, Cabacés i Margalef. Alguns es repetiran al desenllaç de la prova masculina. La femenina serà similar però més curta, amb 89 quilòmetres i amb pas per Maspujols, La Mussara, La Febró, Alcover i Vila-seca.

El de la Bisbal de Falset serà un altre dels racons escollits per a la prova masculina, ben conegut pels cicloturistes del territori.

Pel que fa a la contrarellotge individual, els homes completaran 28 quilòmetres i les dones 18. Un circuit pla que es decidirà al Vial de Cavet de Salou.

Tant la ruta com la contrarellotge arrencaran i acabaran a la Via Màxima de Vila-seca. Es preveu que els seleccionadors apostin per corredors joves com a banc de proves de cara al Mundial.