×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 351

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

L'alcalde de Vila-seca es mulla per una causa solidària

Polítics del territori es mullen contra la distròfia muscular infantil, una malaltia incurable i mortal. Josep Poblet, Fèlix Alonso i Pere Segura han estat els principals protagonistes.

Fins a la petita piscina s’han acostat nombrosos vila-secans, i entre tots ells una figura ben coneguda, l’alcalde, Josep Poblet, que també s’ha mullat contra la distròfia muscular infantil, una malaltia incurable i mortal. Avui ha deixat la roba formal per participar en una iniciativa solidària que coincideix amb l’últim dia de la Festa Major de Vila-seca.

A Poblet  l’han acompanyat altres polítics del territori com Pere Segura, regidor de Turisme de la població i l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, que també s’ha sumat a la iniciativa.

L’alcalde de Vila-seca ha caigut dues vegades a la petita piscina d’aigua perquè tots els ciutadans tinguessin oportunitat de remullar-lo.  Primer ha estat el torn pels més petits i després els polítics han obert pas als adults. L’Splash, una piscina d’aigua, una diana i una pilota eren els protagonistes del calorós migdia. L’activitat ha estat organitzada per Soschiatlon i els diners es destinaran a la Fundació Esclerosi Múltiple i a la Fundació Noèlia.