L'INSERLAB gradua una dotzena de joves amb capacitats diverses

Fotografia de família i llançament de birrets per a certificar una de les graduacions més especials de les que se celebren aquests dies a la Universitat Rovira i Virgili. I és que el castell de Vila-seca va ser l'escenari on dotze alumnes del programa INSERLAB, engegat ara fa set anys per la Fundació ONCE i del que la URV forma part des del 2018, van certificar el final dels seus estudis.

La iniciativa, per la que en els darrers anys han passat una cinquantena de joves entre 18 i 30 anys, té com a objectiu preparar a aquests alumnes per a que puguin tenir una oportunitat laboral en un futur. Un fet que ja han aconseguit gairebé el 40% dels estudiants.

REPETEIXEN I TOT

Entre els estudiants, la satisfacció i l'orgull d'haver pogut acabar aquests estudis i poder estar preparats per a poder entrar amb totes les garanties al món laboral. Alguns d'ells és el segon curs d'aquestes característiques que completen i ja han pogut trobar una feina. D'altres, després d'acabar la primera experiència, ja pensen en la segona.

Durant tot el curs, els alumnes també han pogut contribuir a la millora de diferents àmbits de la societat en termes d'accessibilitat a les persones amb diversitat funcional. Un exemple, el projecte dut a terme enguany amb el Museu Casteller de Valls.