El Parc de la Formiga de Vila-seca estrenarà fesomia a la tardor

Els vianants seran els protagonistes d’un parc de la Formiga que estrenarà fesomia a partir de la tardor. Es tracta d’uns treballs que pacificaran el carrer Sant Jordi i que faran que la zona del parc infantil i la pista poliesportiva quedin en una sola plataforma. D’aquesta manera l’Ajuntament vol prioritzar l’espai per als vianants, potenciant el flux entre les dues àrees i garantint-ne la seguretat. De fet, es tracta d’un carrer que ara ja talla la circulació als vehicles les tardes de juliol i agost, i que mantindrà aquesta dinàmica un cop finalitzades les obres.

195.000 EUROS I TRES FASES

Amb un cost de 195.000 euros, les obres també serviran per endreçar l’espai que ocupen les terrasses de restauració, augmentar l’arbrat i els espais verds, i renovar el mobiliari urbà i el paviment, especialment de la zona poliesportiva.

Els treballs es faran en tres fases: la primera ja en marxa, de renovació del paviment al carrer de la Riera en el tram de l’àrea infantil; una segona per construir la plataforma d’un sol nivell al carrer Sant Jordi, i l'última, que se centrarà en la renovació de l’àrea poliesportiva.