La Händel bufa espelmes amb doble concert al Camp de Tarragona

La Händel està d'aniversari. Fa 35 anys que la iniciativa del mestre Evelio Tieles va propiciar, amb el suport institucional, la creació d'una agrupació nodrida per alumnes de corda del Conservatori de Música de Vila-seca.

La Händel celebra els 35 anys amb un doble concert aquest cap de setmana: dissabte, a la Prioral de Reus i, diumenge, a l'auditori Josep Carreras de Vila-seca.

Els recitals comptaran amb música de Telemann, Donizetti, Grieg, Joaquim Serra o Beethoven. La trentena de joves membres de l'orquestra ja frisen per tornar a sentir-se com a músics professionals davant d'un públic fidel.

handel_vila-sec_amaig_2024.jpg

I és que la Händel és una vertadera experiència professionalitzadora per aquests estudiants del Conservatori, ja que el nivell i l'exigència freguen el de les orquestres que es trobaran al món laboral. Això no seria possible sense la infraestructura única al Camp de Tarragona del Conservatori.

La importància de la Händel es fa palès en constatar que centenars de joves han passat per els seus faristols durant els últims 35 anys i que molts més continuaran omplint de simfonies aquestes parets amb un objectiu, portar el nom del Conservatori de Vila-seca al cim del món musical.