Com és el públic de la FiM?

El públic de la FiM és molt divers. Quan ets en un dels seus concerts i mires al voltant pots veure cotxets, infants corrents, gent jove que ha vingut amb amics i programadors atents per captar les darreres novetats musicals emergents.Un equilibri solidificat a partir de l'experiència que acumula un festival que ja suma 20 edicions.

Una de les propostes pensades per a les famílies ha estat la de la LudwigBand. Un grup de primera línia que ha estrenat a la FiM la seva aposta en ferm per aquest tipus de públic.

Un concert que van gaudir en gran les famílies assistents, molt sovint necessitades d'un oci que s'adapti a les obligacions de la criança.

En contra del que es pugui pensar, però, molts dels espectacles de la FiM són capaços d'atreure famílies sense deixar de banda altres públics.

ludiwg_band.jpg

Que el jovent també se senti atret per propostes musicals en les quals comparteixen espai amb famílies amb infants és un dels grans èxits de la FiM. Un fet que demostra que un altre tipus d'oci és possible.

La 20a edició de la FiM compta amb més d'una quinzena d'espectacles adaptats al públic familiar totalment gratuïts. Aquests toquen una gran varietat de gèneres musicals que van del jazz a l'electrònica, passant pel funk, el reggae o el pop.