Vila-seca programa un centenar d'activitats i es fa un lloc com a referent cultural

El castell de Vila-seca com a referent expositiu i literari, el Celler com a centre neuràlgic del cinema, la dansa i el teatre i l'Auditori Josep Carreras com a epicentre musical. Aquesta és la programació en xarxa que presenta Vila-seca per a la pròxima temporada de primavera i estiu, que ja està en marxa i s'allargarà fins al mes d'agost amb més d'un centenar d'actes i propostes.

Entre aquestes destaquen una trentena de propostes cinematogràfiques emmarcades en cicles globals com el Cinema Gaudí o, pensant en els més petits, el cicle CineXic dins de la programació del Petit Celler.

També tota la programació musical de l'Auditori, amb la música clàssica i el cant coral com a referents, i amb una visió especial de la dansa, en aquest cas al celler. Presentacions de llibres, teatre i la posada en valor de la cultura popular del municipi completaran una programació que ja esdevé una pota més de la xarxa cultural del Camp de Tarragona.

La programació es troba farcida d'activitats gratuïtes per a tots els públics, i amb preus populars i reduïts en els que siguin de pagament.