La Xarxa Santa Tecla millora el seu servei de bugaderia inclusiva

El nou Centre Especial de Treball Santa Tecla a Vila-seca, que acull el servei de bugaderia de la xarxa hospitalària, pot doblar la capacitat de tractament de la roba que tenia fins ara l’equipament que l’entitat gestionava als Pallaresos, passant dels 4.000 als 8.000 quilos de bugada diaris. A la nova ubicació del centre, que ocupa dues naus industrials, s’ha guanyat en espai. La instal·lació ocupa uns 1.800 metres quadrats de superfície. Sobretot, però, gràcies a una inversió d’aproximadament un milió d’euros, també s’ha modernitzat i automatitzat la maquinària.

Aquesta bugaderia industrial dona servei a tot l’entramat assistencial i hospitalari de la Xarxa Santa Tecla, però també assisteix altres entitats i equipaments, com l’hospital sociosanitari Francolí, el Pius Hospital de Valls o la residència Alt Camp. Gràcies a l’ampliació de la capacitat del centre, des de la Xarxa Santa Tecla no es descarta poder assumir nous serveis.

En total són una trentena els operaris amb discapacitat que treballen en aquest centre. En la inauguració oficial del mateix, l’alcalde Pere Segura, n’ha destacat precisament el seu valor inclusiu.