CH Vila-seca: Que la Lliga s'acabi a Igualada

Una sola victòria separa els vila-secans de la permanència a Nacional Catalana. El resultat positiu de la setmana passada ofereix marge de maniobra per als de Ricard Notario, que diumenge volen tancar la final a la pista del filial del conjunt de l'Anoia.

El Vila-seca respira en arrencar la fase de salvació guanyant un Igualada B reforçat per diversos jugadors de l'OK Lliga. Eliminats de la repesca per pujar, l'equip va recuperar-se anímicament per imposar-se als de l'Anoia, canviant fins i tot el seu estil de joc.

L'aspecte psicològic ja no jugarà en contra dels vila-secans de cara al segon duel de l'eliminatòria per salvar-se. Mentre que l'Igualada B apel·larà al factor pista per forçar el tercer i últim partit, els grocs jugaran amb l'avantatge de disposar de marge d'error.

Per cert que el Vila-seca fa una crida a l'afició perquè es desplaci amb l'equip al pavelló de Les Comes. El partit es disputarà diumenge a les 7 de la tarda per permetre que els efectius d'OK Lliga complementin de nou el filial.