El foc i els gegants acomiaden Sant Antoni a Vila-seca

Esport, gegants i foc han tancat aquest cap de setmana la programació de la festa major d'hivern de Vila-seca. La recta final va arrencar divendres amb la Cursa Atlètica de Sant Antoni i la vint-i-sisena Milla Local des del barri del Colomí.

Per la seva banda, la Colla Gegantera de Vila-seca lluïa per partida doble. Dissabte, a la Trobada d'Elements Festius locals. Tots ells van desfilar en cercavila fins al pati de la Societat El Fènix. Diumenge, en canvi, actuaven com a amfitrions de la 41a edició de la Trobada Gegantera, que va aplegar colles del territori com ara la de la Riera de Gaià, Vallmoll i Riudoms. Totes elles van fer cap a la plaça de l'Església per a la ballada final.

EL FOC CAPTIVA

El Ball de Diables de Vila-seca escenificava dissabte al vespre la revolució de les tropes infernals un cop derrotades a mans de Sant Miquel. Va ser a la plaça d'Estudi, l'escenari tradicional de la Carretillada. L'espectacle pirotècnic, que va mobilitzar gairebé un centenar de membres de l'entitat, va tornar a captivar el públic amb uns 55 quilos de pólvora durant 30 minuts.