Les zones d'estacionament gratuït desapareixeran de La Pineda a l'estiu

Un centenar de residents del nucli de La Pineda va participar aquest dijous de la primera de les tres sessions de Participació Ciutadana que ha engegat l'Ajuntament de Vila-seca per a la implementació de noves zones d'estacionament regulat durant els mesos d'estiu.

La intenció del consistori és transformar tot el nucli en una gran zona d'estacionament mitjançant àrees blaves, com les que ja es poden trobar a la primera línia de costa, i verdes, en les que els veïns tindrien un gran descompte a l'hora d'aparcar.

D'aquesta manera, es vol acabar amb el greuge que, diuen des de l'Ajuntament, pateixen els veïns a causa de la gran presència de vehicles forans del 15 de juny al 15 de setembre.

EL DOCUMENT DEFINITIU, AL MAIG

En total, s'augmentaran les places fins a prop de 6.000, 3.900 de zona blava a la primera línia de costa i els centres comercials, i 1.900 de zona verda en carrers interiors del nucli, amb preferència per als residents.

Tot i això, el document definitiu no veurà la llum fins al mes de maig, quan s'hagin tingut en compte les propostes veïnals.

Amb tot aquest procés, La Pineda vol deixar de ser, en paraules de l'alcalde, la destinació de platja Low Cost de la Costa Daurada.