L'edifici històric del Fènix reobre per tornar a ser referent cultural

La sala de ball de l'edifici històric de la societat el Fènix, situat al nucli antic de Vila-seca, torna a recuperar l'esplendor que havia tingut durant el segle XX, quan va esdevenir un dels centres culturals més importants del municipi. És així després que l'edifici hagi tornat a mans de la societat més d'una dècada després. Durant aquest període de temps ha estat llogat a empreses privades i en els dos darrers anys completament tancat.

Ara, la nova junta de l'entitat vol que torni a recuperar la seva importància com a focus cultural del municipi i que ajudi a fer créixer el nombre de socis.

D'aquesta manera, es vol anar omplint els nombrosos espais amb què compta l'edifici i promoure'n una major coneixença entre els vila-secans.

A LES PORTES DELS 150 ANYS

La societat, a més, celebrarà l'any vinent el seu 150è aniversari, data que volen esdevingui un punt d'inflexió per a l'entitat.

L'associació comptava fins fa poc amb una seixantena de socis, xifra que ja ha anat creixent en les darreres setmanes gràcies a les jornades de portes obertes que s'hi han dut a terme.