Sound of Victory i Lutor, amb opcions de triomfar

Poques vegades Xavier Xatruch i el seu equip s'han trobat amb una oportunitat tan bona per triomfar a casa seva. La realitat és que aquest diumenge, a la Torre de'n Dolça, els cavalls Sound of Victory i Lutor es trobaran amb menys competència de l'esperada. Si el nombre de participants ja ha baixat dràsticament respecte a l'any passat, la xifra final d'inscrits és de només 16, pels 22 que estaven preinscrits a principi de setmana.

SONA A VICTÒRIA?

Així, els dos cavalls vila-secans es presenten amb força opcions de triomfar al Cós de Sant Antoni. De la quadra Yeguada Terrer, Sound of Victory serà el veterà dels 2.500 metres. És un cavall que va de menys a més, així que serà important arribar als metres finals ben posicionat.

LUTOR, DEBUTANT ELÈCTRIC

Just a l'inrevés de Sound of Victory és Lutor, més jove i més enèrgic. Té bones sortides i molta acceleració. Si el debutant a Vila-seca, de la quadra Anglés, aconsegueix que no se li apagui la resistència, podrà fer front als favorits.

Per saber el desenllaç de tot plegat i si els amfitrions han acabat triomfant, només cal sintonitzar TAC12: aquest diumenge al migdia, el Cós de Sant Antoni, en directe.